WaterLife - Forum

Witamy na Forum WaterLife!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-05-21 21:08:51

trucker
B5Yj6dO.png
Liczba postów: 3
WindowsChrome 58.0.3029.110

BAN

Ostatnio gdy grałem sobie na water life czyli na wodnym życiu to gdy chciałem ugasic pożar to kellus napisał na czacie że szuka takiego jednego gracza i akurat ten gracz był na spawnie to napisałem mu że jest na spawnie no i kellus przyjechał no i udawał niby że celuje we mnie i  strzela i że odstrzela mi łeb i ja go gasnica spryskałem a on powiedział że ja 0 RP robie i że loote mam z PSP. Potem napisałem że to on 0 RP robi bo wychodzi i strzela do wszystkich napisał mi że mam loote z PSP. No i ja mu jeszcze napisałem że niech mi bana da na 1 dzień a kacpergamesPL998 napisał do ernesta żebym loote dostał bo się niby zle zachowuje i nic nie robie(Ernest mi powiedział)

#2 2018-05-21 21:12:02

Erni55
Id8lBCZ.png
Liczba postów: 13
Windows 7Chrome 66.0.3359.181

Odp: BAN

To może jako lider psp się wypowiem. Loota z PSP nie dostaniesz, możesz dostać co najwyżej minusa. Jeżeli chodzi o bana to jeżeli jest tak jak mówisz to osoba która cię zbanowała ma racje ponieważ to jest 0rp. Myślę, że to tyle z mojej strony

JxR7tCN.png

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
kursy projektowania wnętrz | bezprzewodowy światłowodowy internet skawica telefon serwery | Reklama w Internecie strona